Leontine

Vorig jaar was het dan zover. Mijn allereerste Roparun met team SAMEN!. Wat was ik zenuwachtig. Je hoort de verhalen van de vaste crew, maar dan is het ineens 2 juni en sta je met die mooie club mensen klaar om richting Parijs te gaan. En wat een geweldig weekend is dit geweest! Met een lach en een traan en zoveel lieve teamgenoten die je er doorheen slepen. Want wat is het een beproeving.

 

En dan heb ik het nog niet eens gehad over al die mensen die je op de verschillende plekken aanmoedigen (Dendermonde/Barendrecht etc. etc.) Gezinnen die midden in de nacht met een dekentje omgeslagen voor een vuurkorf zitten en jou een dik applaus geven voor de prestatie die je levert. Kippenvel echt waar... en dat ondanks het slaaptekort. Dit soort momenten trokken je echt door deze dagen heen.

 

En dan is daar het moment dat je weer in Rotterdam aankomt, de Daniel den Hoed kliniek waar patiënten, medewerkers en familie van deze lieve mensen jou trakteren op een enorm applaus. Onze teamleden hebben hier de nodige tranen laten lopen. En dan de Coolsingel waar je familie en vrienden  weer in je armen kan sluiten. Zo bijzonder...

 

Mei 2018 ga ik voor de 2e keer mee als begeleider met team SAMEN! En ik neem aan dat jullie door mijn  verhaal snappen waarom ik mee ga. Ik kan wel stellen dat dit in mijn top 5 staat van de mooiste momenten van mijn leven. Wat een geweldige ervaring ben ik rijker geworden. En voor zo'n geweldig mooi doel. Tel daar een mooi team met mensen bij op en je hebt een ideale Roparun te pakken.

 

 

2017 © Team Samen | Alle rechten voorbehouden | Webdesign door Internetbureau Antum