MSC: Mediterranean Shipping Company

MSC draagt team SAMEN! een gigantisch warm hart toe! Ook zij maken het verschil doormiddel van een prachtige sponsoring waar wij ontzettend dankbaar voor zijn.

 

 

 

MSC is een internationale rederij die gespecialiseerd is in containertransport. Een bedrijf dat is gegroeid tot een multinational die tot de grootste containertransportbedrijven van de wereld behoort. Kijk om je heen. Bijna alles wat je ziet is hier omdat zij ervoor zorgen dat het ook hier komt. Wil je hier een helder beeld bij? kijk hier:

 

 

Hoef Kozijnen

Yes! Ook dit jaar sponsort Hoef Kozijnen ons team met een waanzinnig bedrag!

 

Hoef Kozijnen is sinds 1995 gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren en plaatsen van ramen, deuren, serres, dakkapellen, rolluiken, puien, zonwering, horsystemen en gevelbekleding. Eigenaar Geert van der Hoef heeft een achtergrond in de bouwwereld waar zijn technische kennis al gauw in de richting van kozijnen in het algemeen ging. Na enige jaren als kozijnenspecialist werd het idee geopperd om als eenmanszaak te gaan starten met als voornaamste specialisatie kozijnen in het algemeen.

 

Door als onderneming klein te blijven bereikt men bij Hoef Kozijnen grote resultaten. Flexibiliteit, service en persoonlijke aandacht zijn absolute pluspunten. Als directe dealer van vele bekende fabrikanten is het bij Hoef Kozijnen gebruikelijk om snel te kunnen leveren tegen zeer scherpe tarieven. Om een goede indruk te krijgen van de vele mogelijkheden kunt u uiteraard een vrijblijvend bezoek brengen aan hun showroom, onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Duidelijk Online

Yes! Weer een sponsor, met een waanzinnig sponsorbedrag! Dit jaar sluiten wij Duidelijk Online  nog een keertje in onze kring van fijne sponsoren! En wij zijn team SAMEN!, maar Duidelijk Online doet deze sponsoring zoals voorheen ook samen met Slooff Auto Onderhoud, en als familie bundelen zij hun krachten en zorgen ze er samen voor dat er een legendarisch sponsorbedrag naar het goede doel gaat. De dank namens het hele team is wederom groot!

 

Duidelijk Online is méér dan alleen een webdesign bureau. Met hun hands-on mentaliteit wordt er gewerkt aan een totaal oplossing op het gebied van online aanwezigheid. Professioneel. Eerlijk. Informeel

PNR Benelux

Met trots laten wij weten dat PNR Benelux team SAMEN! dit jaar ook sponsort met een geweldig sponsorbedrag! Het voorgaande jaar hebben wij ook al op hen kunnen rekenen en ook dit jaar dragen zij weer gigantisch bij aan de totaalopbrengst voor ons goede doel. Wij danken PNR Benelux dan ook enorm namens het hele team!

 

 

PNR is gespecialiseerd in  het ontwerpen van nieuwe producten en het bestuderen van toepassingen waarbij men vloeistof verneveld. Sinds haar oprichting in 1968, kent PNR een aanzienlijke ontwikkeling, dit zowel op gebied van productiemogelijkheden als op zijn commerciële structuur.

PNR Benelux verdeelt industriële sproeiers, luchtverstuivers, roterende sproeikoppen, slanghaspels, brandbeveiligingsproducten en een compleet gamma toebehoren.

Techhandel - Mudde

Weer een top sponsor! Techhandel Mudde helpt ons weer enorm met een flinke duw in de rug! Vorig jaar droegen wij hele mooie door hen gesponsorde caps (die we dit jaar ook gewoon weer lekker opzetten natuurlijk) maar hij komt ons gigantisch tegemoet in het leveren van én bedrukken van onze teamshirts! Namens het gehele team een enorme dankjewel!

 

Techhandel bevindt zich midden in het centrum van Lekkerkerk, zij staan dan ook bekend in de hele omgeving als "de dorpswinkel" die alles heeft. Zij verkopen alle artikelen ook per stuk en hun service gaat verder dan andere bouwmarkten. Daarnaast vervullen zij ook een groothandelsfunctie voor bedrijven. Zij leveren gereedschappen, bevestigingsmateriaal, werkkleding en pbm's.

In hun showroom vindt de klant een uitgebreide presentatie van kastenwanden, zonwering, insectenwering, werkkleding en pbm's. Zij nodigen u dan ook van harte uit om hun winkel eens te bezoeken. U zult zich zeker thuisvoelen!

Shin Splint Stop

We kunnen weer melden dat we weer een prachtige sponsor hebben!

Shin Splint Stop! Namens het hele team danken wij Tom de Weert en zijn team van professionals voor hun fantastische sponsoring!

 

Een hele bijzondere sponsor, want naast dat zij ons met een waanzinnig bedrag sponsoren, hebben zij ervoor gezorgd dat een van onze loopsters na flinke overbelasting met behoorlijk scheenbeenproblemen van (jawel, de vorige Roparun ;)) weer als een kievit liep! geheel gebaseerd op eigen ervaring, niets dan positieve geluiden over deze behandelmethode! Vaak bij scheenbeenproblemen lijkt het einde zoek, maar niets was dus minder waar!

 

Shin Splint Stop behandelt scheenbeenproblemen met een unieke behandelmethode. De therapie voor de shin splint bestaat uit een behandeling op de structuren die verantwoordelijk zijn voor de scheenbeenpijn. 

Het betreft een behandelmethode gebaseerd op de MAR-methode (Manual Adhaesion Release). Het is een methode die uniek is en los staat van een reguliere fysiotherapiebehandeling. 

 

De methode is professioneel en wordt sinds jaren toegepast op tennisarmen (www.ansr.nl) en heeft op shin splints een goed en zeer duidelijk genezend effect. Na de behandeling zal de behandelaar u de oefeningen instrueren die u thuis moet uitvoeren om uw belastbaarheid op het gewenste niveau te krijgen. Na de behandeling mag u doorsporten binnen de pijngrens! Kom langs en ervaar hoe het is om pijnvrij van scheenbeenpijn te kunnen sporten!

Tank Trailer Nederland

Team SAMEN! is blij! Tank Trailer Nederland sponsort ons ook dit jaar weer op een fantastische manier. Victor van Tank Trailer Nederland heeft ons altijd gesteund op financieel vlak en enorm ontzorgd tijdens de run, wij mochten ieder jaar onze fietsen bij hem stallen in Numansdorp. En dit jaar dacht hij, doe eens gek. Ik sponsor de trailer waar team SAMEN! mee op pad moet! Namens het hele team een enorme dikke dankjewel.

 

Tank Trailer Nederland is een jong, modern en dynamisch bedrijf. Toch hebben zij al ruim 15 jaar ervaring in wegtransport en trailerbouw. Tank Trailer Nederland onderscheidt zich in de markt door een zeer directe aanpak, korte lijnen en een zeer klantgerichte instelling en werkwijze. Al hun trailers worden klant specifiek gebouwd. Kortom uw wensen vertalen zij in een kwalitatief goed product tegen een zeer scherpe marktconforme prijs.

Hun service stopt niet na het bouwen van uw tankoplegger. hun service gaat verder, ook na oplevering staan zij u bij met een prima serviceapparaat, want zij verkopen ook graag de volgende tankoplegger aan u.

Roroka repair & trading

Wanneer je meedoet aan de Roparun kun je op veel verschillende manieren je bivak inrichten. Het ene team gaat met campers of een touringcar, het andere met tentjes en wij? Team SAMEN! kan dankzij Roroka repair & trading op pad met een geweldige truck! Het gehele team is Roroka ontzettend dankbaar voor dit inmens grote gebaar.

Zonder goede bivak zijn wij namelijk nergens. Hou onze site in de gaten want ook de inrichting van ons slaapverblijf is een mooie nieuwe uitdaging ;)

 

Roroka is een service en klantgericht bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, reparatie en veiligheidskeuringen van nieuwe & gebruikte heftrucks, gebruikte stapelaars, gebruikte reachtrucks en gebruikte hoogwerkers.

 

 

 

Koos Rook

En weer een prachtige sponsor erbij. Koos Rook sponsort team SAMEN! met een prachtig bedrag!

 

Koos Rook is al ruim 50 jaar (sinds 1963) actief in de financiële wereld. Door de jaren heen is er veel veranderd. Met name op productgebied. Ook zij zijn met hun tijd meegegaan en bieden alle moderne producten die in hun eigen tak van sport op dit moment gebruikelijk zijn. Verschil met veel financiële instellingen is dat Koos Rook is opgericht in een tijd dat persoonlijk contact nog heel normaal was en dat merkt u als klant. Heeft u vragen over allerlei financiële zaken, dan kunt u gewoon bij hen binnen lopen. Zij streven ernaar onze klanten een totaalpakket financiële diensten te kunnen bieden onder één dak. Hun medewerkers staan graag voor u klaar. Heeft u liever dat zij bij u langskomen, dan kan dat natuurlijk ook.

Keemink Transport

Keemink Transport sponsort team SAMEN! ook dit jaar met een prachtig sponsorbedrag. Namens het hele team ontzettend bedankt voor deze sponsoring.

 

Keemink Transport: U belt, zij draaien! Service, dat net een beetje verder gaat.

Atana B.V.

Onze blijdschap en dankbaarheid is bijna niet meer uit te drukken in woorden, want ook dit jaar sponsort Atana B.V.  ons weer met een waanzinnig fijn bedrag! Namens het hele team enorm bedankt voor het schitterende sponsorbedrag!

 

Atana is specialist in afvalwaterbehandeling. De bescherming van het milieu voor toekomstige generaties is voor fabrikanten een wettelijke verplichting. Het behandelen en zuiveren van afvalwater behoort dan ook tot een van hun voornaamste verantwoordelijkheden.

Atana’s productassortiment bestaat uit biologische, bio-afbreekbare Coagulanten gebaseerd op duurzame grondstoffen en flocculanten met een hoog rendement. Dit vergemakkelijkt de keuze van de behandeling van afvalwater. Deze producten kunnen de hoeveelheid slib uit afvalwater en de bijkomende kosten aanzienlijk verminderen.

 

 

Marinus B.V.

Van de firma Marinus B.V. hebben wij ook dit jaar weer een prachtig sponsorbedrag mogen ontvangen!  Onze dank namens het gehele team is weer enorm!

 

 

 

Marinus B.V. is in 2010 opgericht door Edwin Marinus. Het is een jong maar inmiddels al gerenommeerd landelijk opererend bedrijf op het gebied van:

- totaal sloopwerkzaamheden;
- renovatie sloopwerkzaamheden;
- de- en montage, onderhoud/constructie ijzer herstel werkzaamheden;
- verhuur van materiaal en materieel en personeel voor deze bovengenoemde activiteiten.

 

Met het moderne en geavanceerd materieel brengt Marinus B.V. de meest uiteenlopende sloopwerken tot een goed einde. Hun relaties/opdrachtgevers die met name in de industrie te vinden zijn roemen de kwaliteit van het geleverde werk in combinatie met de te hanteren veiligheidseisen. Hun motto: “under promise and over perform".

Gecap - Electro marine & industry

De firma Gecap – Electro uit Capelle aan den IJssel sponsort ons weer op een geweldige manier. Een prachtig sponsorbedrag zorgt ervoor dat we ook dit jaar naar een mooi eindbedrag toe gaan. Wij zijn Gecap - Electro ontzettend dankbaar voor hun bijdrage.

 

Gecap Electro is een flexibele organisatie in voornamelijk de maritieme sector maar ook een industriële omgeving is hen niet vreemd. Vanuit hun vestiging in Capelle aan de IJssel staan zij garant voor een uitstekende service en snelle levertijden, wereldwijd. Complete elektrische installaties worden door hen ontworpen, geleverd en onderhouden. In de loop van de tijd is er een hoop ervaring opgedaan in de energietechniek, aandrijftechniek, besturingstechniek, service en reparatie. Naast het leveren van klantspecifieke installaties kunt u bij hen ook terecht voor elektrische componenten, storingen en modificaties aan bestaande elektrische installaties.

Wegusta Holland

Ook dit jaar draagt Wegusta Holland BV ons een warm hart toe. Zij sponsoren ons team met een prachtig bedrag waar we heel erg blij mee zijn.

 

Waar grondstoffen verwerkt worden, ontstaat slijtage aan onderdelen gedurende het productieproces. Wegusta Holland B.V. is specialist in het leveren van (slijtvaste) onderdelen voor machines en constructies. Met deze slijtvaste onderdelen haalt u meer rendement uit uw productieproces.

 

Wereldwijd netwerk voor kwaliteit
Al sinds 1967 weten klanten uit diverse industrieën hen te vinden voor een snel en vakkundig advies. Daarvoor onderhoudt Wegusta Holland intensieve contacten met een vaste groep gespecialiseerde producenten in binnen- en buitenland. De ruime ervaring, gecombineerd met een compact team van eigen medewerkers, verzekert u van een betrouwbare en persoonlijke partner met snelle en vakkundige service.

AutoCrew Autobedrijf D. Spek

Het vervoer voor de oefenlopen en vooral de Roparun zelf is altijd een ding. Wij hebben AutoCrew/Autobedrijf D.Spek wederom bereid gevonden om zijn busjes beschikbaar te stellen voor alle oefenlopen, het verkenningsweekend en natuurlijk de run in het pinksterweekend.

 

AutoCrew/Autobedrijf D.Spek heeft als dienstverlening hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Om deze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, moeten zij achter elk merk klantgericht kunnen opereren. De serviceafdeling van Autobedrijf D. Spek zorgt dat de inzet van hun service goed op de klant is afgestemd. Of het nu gaat om onderdelen, garantie of communicatie, een kapot achterlicht, lekke uitlaat, beschadigde ruit, piepende V-snaar of een afgebroken antenne, het zijn allemaal van die kleine ongemakken die u zo snel mogelijk gerepareerd wilt hebben. Ook kunt u hier terecht voor het huren van vervoer. Autoverhuurbedrijf D. Spek heeft jarenlange ervaring als het gaat om auto’s. Daarom heeft u zekerheid als u bij hen een auto huurt. We zijn enorm blij dat Autobedrijf D. Spek ons ook dit jaar weer helpt.

Schulz Rijnvaart B.V.

Schulz Rijnvaart heeft er voor gezorgd dat wij de boodschappen die wij niet hebben meegenomen in de boodschappenactie (koelvers) voor een groot gedeelte binnen hebben!

 

Het hele team is Schulz dankbaar voor deze mooie manier van sponsoring!

Pedicure Salon Antje

Pedicure Salon Antje is een hele trouwe sponsor. Zijzelf doet iedere keer fantastische duit in het zakje en ook haar klanten steunen ons team door iedere keer ongelooflijk royaal te doneren in het bekende "knorretje", het spaarvarkentje van Anja Kalkhoven, eigenaresse van de salon.

 

Pedicure Salon Antje: Enorm bedankt!

 

Anja is een echte professional als het aankomt op voetverzorging. Bij haar kun je terecht voor een volledige voetbehandeling en nog zoveel meer! Benen harsen? Ook dit kan gewoon in de salon! Kijk voor meer info op de website en voor vragen over alle behandelingen kun je ook terecht op de facebookpagina.

 

 

Boom Tweewielers

Tijdens de Roparun hebben wij hele goede fietsen nodig. Fietsen die keihard nodig zijn op het parcours van Parijs naar Rotterdam voor de begeleiders en de run-bike-run trajecten! Zonder deze fietsen zijn wij nergens en met trots delen wij mede, dat ook dit jaar Boom Tweewielers (vestiging Jaques Dutihlweg 201 te Rotterdam)  het mogelijk maakt om met in totaal 4 prachtige fietsen op het parcours te verschijnen!

Namens het hele team danken wij Boom Tweewielers voor deze fantastische manier van sponsoring!

Horeca/Cafe De Drie Maenen

De kanjers van horecateam De Drie Maenen sponsoren ons ook dit jaar weer op een geweldige manier. De feesten voor de Roparun zijn inmiddels al een begrip in Ouderkerk. En ook in 2018 gaan we weer met zijn allen met de voetjes van de vloer voor het goede doel. Houd daarom website en Facebook goed in de gaten, meer informatie volgt namelijk snel! Namens het hele team alvast enorm dank voor wat komen gaat!

 

Van zomaar een kopje koffie tot en met een bruiloft, een bruisend feest, een zakelijke meeting of catering aan huis/bedrijf; Bar, Partycentrum & Cateringservice De Drie Maenen verzorgt het voor u tot in de puntjes vanuit het in de Krimpenerwaard gelegen dorp Ouderkerk aan den IJssel. Eigenaren Sjaak en Roos Mudde en hun gemotiveerde en gastvrije team bieden u maatwerk dat aan al uw wensen beantwoordt en rekening houdt met uw budget.


Horecagelegenheid De Drie Maenen beschikt over een ambiancerijk cafégedeelte dat in een handomdraai is uit te bouwen tot een Grand-Café of feestzaal. Ook bieden we multifunctionele zaalruimte voor kleine en grote(re) gezelschappen tot 300 gasten. Ideaal voor feesten, partijen, recepties, jubilea, vergaderingen, cursussen, seminars en congressen.

Mitra Krimpen

Door samenwerking met Mitra Krimpen is het ook dit jaar voor ons mogelijk om een geweldige wijnactie op touw te zetten! Met hun steun en kennis mogen wij prachtige wijnen aanbieden waarvan de opbrengst ten goede komt aan ons goede doel en wij zijn Mitra Krimpen hiervoor enorm dankbaar.

 

De Mitra slijterij in Krimpen aan den IJssel is een full service en no nonsens slijterij met een breed assortiment en veel kennis van alle dranken. Zij bieden een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaalbier, een sublieme wijn, een stoere borrel of een exquise cognac, bij hen bent u aan het juiste adres. Ook voor partyservice en het huren van statafels helpen zij u graag verder. Uw slijter, Eddy Bolle, heeft ruime ervaring in het vak en is het gezicht van de winkel. Kees Spek heeft ruime ervaring buiten de winkel met partyservice en evenementen. Naast hun brede assortiment aan dranken en hun partyservice beschikken zij in hun winkel over een ruime keuze van cadeaus en relatiegeschenken.

Dekker

Met trots kunnen wij melden dat we weer een mooie sponsor hebben! Een sponsor van het eerste uur en geen onbekende! Ook dit jaar steunt Dekker Transport en Tankopslag team SAMEN! Trots, blij en dankbaar zijn de juiste woorden!

 

Dekker verzorgt het logistieke proces van A tot Z voor zijn klanten. De gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van plantaardige oliën en vetten komt samen onder één dak.

Al drie generaties lang is Dekker actief vanuit Ouderkerk aan den IJssel, vlakbij de haven van Rotterdam. Met de moderne faciliteiten en vestigingen in België en Polen is Dekker een vooruitstrevende speler in Europa.

Wij bedanken Dekker weer voor hun vertrouwen in ons.

Antum

Antum. Onze sponsor van het eerste uur. Na een brutaal telefoontje lang lang geleden en een superleuk gesprek met 'Le Chef' aldaar die alles digitaal draaiend houdt voor inmiddels heel veel ondernemers in maar ook buiten de regio, is het toen gelukt de enthousiaste medewerkers van ANTUM voor ons te winnen. Het eindresultaat: een website waar we trots op zijn! Als team SAMEN! hebben we geen leukere en betere start kunnen wensen. Één van de belangrijkste dingen is de communicatie met je achterban. Een onze website helpt daar enorm bij. 

 

Het ANTUM team ontwerpt, ontwikkelt en optimaliseert websites voor doelgroepen van allerlei branches. Hierbij hebben zij ook de mobiele surfers in het vizier, zodat jouw bedrijf op welk scherm dan ook, perfect in beeld komt. Doordat zij zich inleven in de bezoekers van je website, slagen zij erin om de concurrentie nèt een klik voor te zijn.
Kwaliteit en snelle service zijn voor hen vanzelfsprekend. Bij Antum Websites willen ze méér van websites maken. Dat doen ze door werkelijk aan alles te denken bij het online presenteren van de expertise van hun opdrachtgever. Zo ontwikkelen zij zich continu als het bijvoorbeeld gaat om vindbaarheid, veiligheid en gebruikersgemak van websites. Altijd met één focus: het genereren van online resultaten! En wij denken dat het resultaat wel duidelijk is als je onze website bekijkt. We zijn daarom ook enorm blij dat ANTUM ons ook dit jaar weer steunt.

Globus 79 Ltd. International Transport

Wij willen GLOBUS 79 Ltd. International Transport weer enorm bedanken voor hun geweldige sponsoring! GLOBUS 79 Ltd. neemt ook dit jaar alle brandstofkosten voor haar rekening tijdens onze oefenlopen en de Roparun zelf. Wij zijn enorm blij met dit grootste gebaar! Namens het hele team, enorm bedankt!

 

 

Globus 79 Ltd. is een Bulgaarse tanktransport onderneming die vloeibare voedselgoederen vervoert. Het bedrijf bestaat sinds 2008. Het werd opgericht als vervoersbedrijf in Burgas, Bulgarije, als een familiebedrijf. Aanvankelijk waren zij voornamelijk actief op de lokale Zuidoost-Europese markten. Vandaag de dag hebben zij hun activiteiten uitgebreid en doen zij niet alleen vervoer en transport in de Balkan, maar in alle EU-landen.

 

We would like to thank Globus 79 Ltd. International Transport again for their great way of sponsoring our team. Globus 79 Ltd. takes care of all the fuel costs during our training sessions and the Roparun itself. We are very happy with this great gesture! On behalf of the team: Thank you very much!

 

GLOBUS 79 Ltd is a Bulgarian tank transport company for liquid food goods. The company exists since 2008. It was established as a family transport company in Burgas, Bulgaria. Initially they started operating mainly on the local Southeastern European markets. Today they have expanded their business and they are engaged in bulk transport request not only in the Balkans but in all of the EU countries.

2017 © Team Samen | Alle rechten voorbehouden | Webdesign door Internetbureau Antum