Nieuwe Finish locatie: Binnenrotte!

Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar het is de stichting gelukt om een nieuwe finish locatie te organiseren ivm heel Rotterdam dat op zijn gat ligt op het moment. de Coolsingel is een bouwput, de Erasmusbrug ging hem ook niet meer worden, de nieuwe finishlocatie is de Binnenrotte!!

Wij verwijzen alle toeschouwers ook even via deze link naar alle nuttige informatie!!!

Hier is ook de plattegrond van de finish te downloaden.

 

Wat houdt dit alles concreet in? De officiële "feestfinish" is dus op de Binnenrotte (zie foto helemaal onderaan én de plattegrond via de site van stichting Roparun).

Daar kun je ons team als toeschouwer binnenhalen. Maar stiekem willen wij ook dat familiemomentje nog vóór de daadwerkelijke finish in ere houden. Je wil iedereen natuurlijk gewoon in de armen kunnen vallen na deze barre tocht. Voorheen was dit dus op de Wilhelminakade. Daar knuffelden wij elkaar, en wij als team liepen dan over de Erasmusbrug naar de feestfinish en jullie toeschouwers liepen dan langs de zijkant zo mee richting Coolsingel.

 

Onze tijdsregistratiefinish, dus het laatste checkpoint is aan de Maaskade vlak vóór de Willemsbrug. De rode lijn is het laatste stuk route en bij de blauwe "kromme" ;) pijl is onze tijdsfinish. Hier bij dit park is ook de fietsenstalling ingericht dus goed te herkennen. Wanneer jij jouw teamlid wilt zien binnenkomen of ontmoeten dan kan dit dus ook bij dit laatste checkpoint. Alle teamleden die op dat moment niet op de route zijn, zullen ook naar dit punt toe komen.

 

LET OP!! alle wegen zijn gewoon open voor al het vervoer en verkeer! Er is niets afgehekt en afgesloten voor de Roparun. Dit houdt dus in, dat je hier gewoon kunt komen, maar ook goed moet opletten dat je het verkeer niet hindert. Let goed op je eigen veiligheid. Dit aankomstpunt is openbaar en vrij toegankelijk voor iedereen, het zal er erg druk kunnen zijn. Geef je favoriete teamlid een dikke pakkerd en een kroel en vertrek dan richting de Binnenrotte. Ook wij zullen dan met het gehele team richting de Binnerotte wandelen en daar, bij de ECHTE finish, kunnen jullie uitgebreid de tijd nemen om te vieren dat wij er weer zijn.

 

 

 

2017 © Team Samen | Alle rechten voorbehouden | Webdesign door Internetbureau Antum