Moment4Youth weekend 23, 24 & 25 november

Mooi nieuws dat wij heel erg graag willen delen met jullie allemaal! In het weekend van 23, 24 en 25 november organiseert Hair4Her het "Moment4Youth" weekend.

 

even wat korte achtergrondinformatie: Hair4Her is een stichting die zich geheel op vrijwillige basis keihard inzet voor mensen met kanker. Hair4Her zamelt haarwerken en hoofdbedekking in en leent deze kosteloos uit aan patiënten met kanker. Klik hier voor nog veel meer informatie op hun website.

 

Topper Esther Hogeweg-Hollander is the leading lady van stichting Hair4Her. Zij doet dit natuurlijk niet alleen, achter haar staat een topteam en samen met hen zorgen zij ervoor dat Hair4Her een succes is. En wat is het verband met team SAMEN! en de Roparun? Stichting Hair4Her is ook één van de goede doelen van de Roparun. Esther heeft vorig jaar haar laatste Roparun gelopen met team54. Dit was haar 10e keer! Door de jaren heen zijn er warme en bijzondere vriendschappen ontstaan tussen haar, haar teamleden en onze teamleden en op de achtergrond zorgde zij (en zorgt ze nu nog steeds!)  als ervaren rot in het vak voor de beste tips and tricks voor wat betreft Roparunnen.

 

Wij brengen daarom heel erg graag het "Moment4Youth" weekend bij jullie onder de aandacht. Dit weekend staat geheel in het teken van jong volwassenen tussen de 18 en 23 jaar, die te maken hebben (gehad) met kanker, op wat voor een manier dan ook. Dit weekend wordt georganiseerd om op een mooie manier samen te zijn met elkaar, dingen met elkaar te delen maar ook om samen gewoon even plezier te hebben met elkaar. Het programma is voorlopig nog geheim, maar boy oh boy, in het geheim zijn er zo hier en daar wat tipjes opgelicht van de sluier bij ons..... en één ding is zeker: Dit wordt een topdag!

 

Ben of ken jij iemand die deze dag goed zou kunnen gebruiken? Meld je dan aan via de site van Hair4Her en wie weet beleef jij dat weekend een van je gaafste weekenden ooit!

 

 

2017 © Team Samen | Alle rechten voorbehouden | Webdesign door Internetbureau Antum